Информации и прашања

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Каде да ве најдам??

Нашата локација е на Ул. Алексо Демниевски Бр.3 во Велес

МАПА НА ЛОКАЦИЈА !!!

Дали вршите достава на производите.

Почитувани,

Сите производи ги доставуваме до Вашата локација, истите ги испраќаме по карго услугите низ Македонија. Доставата ја плаќате при подигање на производот.

Дали вршите сервис на компјутери и лаптопи?

Почитувани,

Сите типови на дефекти на компјутери и лаптопи ги извршуваме во нашиот сервис.

Сервисот е со 18 годишно искуство во областа на ИТ.

Брз и ефикасен сервис.

Дали можете да ми помогнете при конфигурирање на компјутер?

Почитувани,

Нудиме одлчина можност да го составите вашиот персонален компјутер според Вашите потреби и желба.

Нашиот тим е подготвен заедно со вас да ви предложи тип на компјутер според Вашите потреби и однапред испланиран буџет.

Добијте најдобро за Вашите пари!

Контактирајте не