За нас

ДПТУ КИНГСофт Компани ДООЕЛ


1111 (1)


Ние се грижиме за вашиот компјутер

Почетоци…

Компанија основана со цел да се грижи за потребите на корисниците од областа на информациските технологии.

Нашата фирма со назив Друштво за производство трговија и услуги КИНГСофт Компани ДООЕЛ е основана на 2ри Јуни 2004 година во Велес.

Првичната дејност на компанијата е продажба на компјутери и компјутерска галантерија.

Подоцна компанијата се проширува во дејноста на сервисните услуги и мрежни решенија.

Во моментов компанијата има широк асортиман на ИТ продукти како Десктоп компјутери конфигурирани според потребите на потрошувачите, Лаптоп компјутери, Компјутерска галантерија, Мрежна опрема, Опрема за Видео надзор и се останато што е поврзано со ИТ услуги и опрема.

Располагаме и со брз и квалитетен сервис на секаков вид на компјутери и лаптопи.

Компанијата има долгогодишна соработка со повеќе од 50 фирми кои ги користат нашите услуги, некои од нив се со нас уште од самите почетоци што покажува за нашиот професионален и грижлив кон нашите клиенти.

 

Кингсофт Компјутери @ 2022.KINGSoft Computers @ 2022.

Секогаш според потребите на клинтот


клиентот пред се!
2004
Основана
10000
Задоволни потрошувачи
100
Задоволни компании
3500
Продадени компјутери
18
Години грижа за Вас
25000
Сервисни интервенции